دوستانی که مایل به همیاری هستند لطفا به آقای شهریار مدیر سایت پیغام خصوصی دهند
Printable View
تاکی مهلت داریم .من الان پول ندارم
سلامنقل قول:
تا 20 روز دیگر فرصت هست
من هر چند وقت یه بار به اینسایت سر میزنم ایندفه هم عضو شدم .حقیقت اینه که بیشتر سوالات بچه هارو آقای امید جواب میدهند و جاداره هدیه قابلی برای ایشان در نظر گرفته شود.به نظرم بهترین کار اینه مبلغ ثابتی در نظر گرفته شودبرای مثال 5میلیون تو این مهلت بیست روز اگه جمع نشد این مهلت تمدید شه .البته شرکت آواژنگ هم خیلی مدیون ایشان هست
باسلام
عرض تبریک به امید گرامی وهمچنین پیشنهاد دوست خوبمون Iranch
من از اینجا از زحمات ایشون تشکر میکنم ک بی وقفه وقت وفکر وتمامی نیرو تجربه چندین سالشون رو تو تمامی موارد به کاربرای دیگه آموزش میدن :lol::11()::11()::give_rose::give_rose::give_rose: :give_rose::give_rose::give_rose::give_rose:
متاسفانه تشکر خشک و خالی فایده ای ندارد :1. (29):
با این تعداد زیاد کاربران فروم اگه هر نفر مبلغ 2000 تومان هم کمک کنهنقل قول:
و تعداد مشارکت 100 یا 200 نفر باشه میشه هدیه مناسبی تهیه کرد.
اگه به خاطر مشکلات یا سوال در زمینه کامپیوتر با یک متخصص برای رفع
اشکال تماس بگیرید، باید بیشتر از 2000 تومان برای تلفن یا موبایل هزینه
کنید. ولی آقا امید در این زمینه سنگ تمام گذاشتن و وقت زیادی برای
کاربران این فروم و سایر فروم ها میگذارن و با دقت و در کمترین زمان به
اکثر سوالات پاسخ میدن، پس انصاف نیست کسانی که از راهنمایی
ایشون بهره مند شدن این لطف رو بدون پاسخ بگذارن.
آقا امید در حد المپیک دارن به کشور خدمت میکنن :1. (35):
آفرین کاملا درست میفرمائید .یکی از دوستان تعریف میکرد چندی پیش برای حل چند تامشکل کوچیک چند بار با این شماره هایی که اولشون 909 داره و دقیقه ای هزار تا سه هزار تومن جهت مشاوره میگیرن. تماس گرفته بود علاوه براین که مشکلش حل نشده بود 80هزار تومن اضاف اومده بود رو قبضش میگفت از سخت افزار که اصلا سردرنمیارن تو نرم افزارم کمیتشون لنگ برادر.ولی این آقا امید عزیز با اطلاعات جامع سخت افزاری و نرم افزاری که در اختیارمون میزاره انصافا به گردنمون حق بزرگی داره.خودش که مرامی کار میکنه ولی ما باید به پاس خدماتشم انصاف به خرج بدیم و هدیه ای درخور واسش تدارک ببینیم .حالا فرصتی پیش اومده و طرح خوبی هم هست که دوستان برای ارسال هدایاشون با جناب آقای شهریار مدیرمحترم هماهنگ باشن و به ایشون پیغام خصوصی بدننقل قول:
متاسفانه مردم عادت به مصرف کردند دارند و عادت دارند در قبال خدمات ی که دریافت میکنند هزینه ای پرداخت نکنند
یک جور یارانه رو همه چیز باشه
تا چیزی رو از دست ندهند،قدرش رو نمیدونند.
هیچ کسی وظیفه ای نداره وقت و هزینه بزاره تا به بقیه پاسخ بده
منتها نباید چیزی به عنوان مجانی به دستمون می رسه ، احساس زرنگی کنیم. چون کسی دیگه هزینه ای دیگه داره میده
و هر کسی هم یک حدی میتونه ، بقیه هستند که باید سهم خودشون رو بدن.
نه اینجا بلکه کل جامعه